Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Green…Sofo?

Πυρηνικό όπλο! Αυτές είναι οι δύο πρώτες λέξεις που έρχονται στο μυαλό μου όταν σκέφτομαι πόσο θα μπορούσε να εξελίξει τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη ο Ομπράντοβιτς. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Ζοτς είναι δάσκαλος σε αυτά, βλέποντας τι έχει καταφέρει τόσα χρόνια στους Πράσινους μεταμορφώνοντας παίκτες όπως Τσατσαρής (το απόλυτο εργαλείο), Μπατίστ (ήρθε σαν 3άρι και εξελίχθηκε σε ένα από τα κορυφαία πεντάρια στην Ευρώπη), τους Χατζηβρέτα και Νίκολας (πολύ μεγάλοι σκόρερ που μαζί του έμαθαν τι σημαίνει άμυνα) και τόσοι άλλοι.
Γνωρίζοντας παραδείγματα σαν αυτά, σε συνδυασμό με τα τρομακτικά προσόντα του Baby Shaq, πιστεύω πως αν ο παίκτης θέλει να εξελιχθεί και να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του, η επιλογή είναι μονόδρομος.
Από την πλευρά τους οι Πράσινοι αξίζει να παλέψουν την περίπτωση του διότι θα βγουν «τριπλά» κερδισμένοι, αφού ενισχύονται τρομερά στην front line, ενώ ταυτόχρονα αποδυναμώνουν τον «Αιώνιο» αντίπαλο και κάνουν εντυπωσιακή ρελάνς για την απώλεια του Σπανούλη.
            Οι Πρωταθλητές από ότι φαίνεται πρόκειται να ενισχυθούν σε όλες τις θέσεις. Αν θεωρήσουμε λοιπόν τελειωμένη την μεταγραφή του Sato και πιθανή την παραμονή Γιασικεβίτσιους, όπως επίσης και την απόκτηση του Sofo, τότε η Front Line της ομάδας με Batist, Βουγιούκα, Τσαρτσαρή, Σχορτσιανίτη, Φώτση θα είναι παρά πολύ δυνατή. Στην θέση 3 θα υπάρχουν πλέον τρείς παίκτες, οι Sato, Περπέρογλου και Καιμακόγλου (κατά συνθήκη παίζει και 4άρι) ενώ στις θέσεις 1 & 2 υπάρχουν οι Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Καλάθη, Τέπιτς, οπότε μιλάμε για ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην ιστορία της ομάδας.


Υ.Γ. 1 Τον πρώτο λόγο για την ανανέωση του συμβολαίου του Σοφοκλή τον έχει πάντα ο Ολυμπιακός, πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση. Όπως και να έχει το θέμα πιστεύω πως κάποια στιγμή ο Σοφο θα έρθει στον Παναθηναϊκό, το θέλει πολύ ο παίκτης…



Υ.Γ. 2 Ο Σχορτσιανίτης είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή.


The Researcher

2 σχόλια:

  1. Στο δευτερο Υ.Γ διαφωνω. Υπαρχουν και οι Μπουρουσης και Τεοντοσιτς. Καλο ειναι να εχουμε γνωση της πραγματικοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den diafono oti einai polu kaloi paiktes apla theoro Tsartsari-fotsi kai batist kaluterous apo ton Bourousi kai mexri prin ti figi tou V-Span elega pos o Teontosic se kamia periptosi den mporei na parei ti thesi apo ena ek ton Diama v-span kai Nikolas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή